Search Engine Optimization Home Page
Basic πακέτο SEO για Προώθηση Ιστοσελίδων Advanced πακέτο SEO για Προώθηση Ιστοσελίδων Professional πακέτο για Προώθηση στις Μηχανές Αναζήτησης
  SEO - Search Engine Optimization and SEM - Search Engine Marketing
 
 

CASE STUDY

  SEO καμπάνια, για την επιχείρηση συντήρησης και κατασκευής πισινών www.oceanb.gr
  Συνοπτικά αποτελέσματα καμπάνιας SEO για την εταιρεία Ocea Blue, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης πισινών.
   
  SEO, Προώθηση ιστοσελίδας για την εταιρεία Smart Nails
  Αποτελέσματα από την προώθηση ιστοσελίδας που αναλάβαμε για την εταιρεία Smart Nails.
   
  Προώθηση ιστοσελίδας για την Embryoland (εξωσωματική γονιμοποίηση)
  Νέο case study με ανανεωμένες κατατάξεις, πληροφορίες και συμπεράσματα όσον αφορά την προώθηση ιστοσελίδας εξωσωματικής γονιμοποίησης της Embryoland.
   
  SEO καμπάνια, για την εταιρεία καθαρισμού Ilida Clean
  Τα πρώτα αποτελέσματα για την καμπάνια SEO της εταιρείας καθαρισμού κτιρίων και ειδικών καθαρισμών, Ilida Clean είναι ενδεικτικά της προσπάθειας που καταβάλαμε για την βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας
   
  SEO Case study για την ιστοσελίδα www.kouzinatop.gr (Εκκλησιαστικά έπιπλα - έπιπλα μπάνιου – έπιπλα
  Πρώτα ενθαρυντικά αποτελέσματα για το www.kouzinatop.gr , επιχείρηση που ασχολείται με την κατασκευή εκκλησιαστικών επίπλων , επίπλων κουζίνας και μπάνιου.
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.embryoland.gr (εξωσωματική γονιμοποίηση)
  Η εταιρική ιστοσελίδα της Embryoland μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης ανακατασκευάστηκε με σκοπό την όσο πιο άμεση βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης.
   
  Καμπάνια SEO, για τα κρεοπωλεία Ραβάνης www.ravanismeat.gr
  Μια επιχείρηση με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο του κρέατος, αλλά χωρίς καθόλου παρουσία στο χώρο του διαδικτύου.
   
  SEO Case study για την ιστοσελίδα www.personaltrainer.gr (Personal trainers)
  Δεν πρόκειται για μια απλή «προώθηση ιστοσελίδων», όπως στην αρχή χαριτολογώντας μας είχε ζητηθεί. Στόχος μας να μπορέσουμε να εισβάλουμε σε έναν χώρο με ιδιαίτερο ανταγωνισμό, όπως αυτό των personal trainers και κυρίως στην αγγλική γλώσσα.
   
  SEO – search engine optimization για το www.tzakia-kardaras.gr (Τζάκια)
  Αναδημιουργία της ιστοσελίδας www.tzakia-kardaras.gr, που παρουσίαζε ιδιαίτερες δυσκολίες μιας και είχε μηδενική επισκεψημότητα αλλά και λόγω του γεγονότος πως αποτελούταν από μόνο 3 σελίδες!!
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.ifantourgiki.gr (Εμπορία υφασμάτων)
  Μια νέα ιστοσελίδα στο χώρο της εμπορίας υφασμάτων. Μια καινούργια πρόκληση όσον αφορά τις θέσεις κατάταξης της ιστοσελίδας σε λέξεις κλειδιά για το αντικείμενο. Τεχνικά άρτια υλοποιημένη με βάση τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων αποτελεί πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού αλλά η περιορισμένη ανανέωσή τους μειονέκτημα.
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.xrysitomi.gr (Αρχιτεκτονικό Γραφείο)
  Ανακατασκευή της ιστοσελίδας με στόχο την ανάδειξη των έργων και τον εύκολο εντοπισμό στις μηχανές αναζήτησης. Η επωνυμία της εταιρείας είναι χρυσή τομή, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και δυσκολία στον εντοπισμό της. Βασικός στόχος είναι η αναρρίχηση στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων με την επωνυμία της και παράλληλος στόχος είναι οι υψηλές θέσεις κατάταξης για όλες της υπηρεσίες της και για όλα τα έργα προς πώληση.
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.danezis.gr (Οικοδομικές Επιχειρήσεις)
  Το Web Site προϋπήρχε από το 2006 και οι μηνιαίες επισκέψεις καθώς και η θέσεις κατάταξης σε αρκετές λέξεις – φράσεις κλειδιά ήταν αρκετά χαμηλές. Τα παλαιά περιεχόμενα της ιστοσελίδας ήταν περιορισμένα και δεν ανεδείκνυαν όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας, με αποτέλεσμα ο στόχος της ανακαινισμένης ιστοσελίδας να είναι η ανάδειξη όλων των υπηρεσιών με υψηλή θέση κατάταξης και η αύξηση της επισκεψιμότητας.
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.bookstore.com.gr (Βιβλιοπωλείο)
  Ο βασικότερος στόχος για το βιβλιοπωλείο Ροδιά είναι η online παραγγελία στο νησί της Σύρου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων. Το βιβλιοπωλείο βρίσκετε σε κεντρικό σημείο της Σύρου και επιθυμεί την επέκταση του στην online αγορά. Παράλληλα με τον βασικό στόχο ορίσαμε ως δευτερεύον στόχο την αναγνωσιμότητα και την πιθανή online πώληση σε ολόκληρη την Ελλάδα.
   
  Case study SEO για τις οικοδομικές επιχειρήσεις Σπύρος Ευδαίμων
  Οι εταιρείες με αντικείμενο την κατασκευή κτιρίων είναι εδραιωμένες ακόμη και στο χώρο του internet τη σημερινή εποχή. Το γεγονός ότι η ιστοσελίδα δεν ανέβηκε online πλήρως ενημερωμένη, αλλά με αρκετά τμήματά της υπό κατασκευή, έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Φυσικά η στοχευμένη προώθηση της ιστοσελιδας έπρεπε να συμπεριλάβει και τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας.
   
  SEO case study για το www.epixrismata.gr
  Μεγάλη πρόκληση αποτελεί η είσοδος της εταιρείας σε υψηλές θέσεις κατάταξης, λόγω των περιορισμένων χρονικών περιθωρίων που είχαμε και τυ μικρού χρόνου ζωής της ιστοσελίδας. Ακόμα μια μεγάλη πρόκληση για την Seo Future ήταν τα πολλά και διαφορετικά πεδία δράσης στα οποία ήθελε να στοχεύσει ο πελάτης (επιχρίσματα, θερμομόνωση, γεμίσματα δαπέδων κ.α).
   
  SEO case study Ξενοδοχειακού καταλύματος
  Τα τουριστικά επαγγέλματα λόγω του τρομερού ανταγωνισμού είναι από μόνα τους μια μεγάλη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν η έδρα είναι συνδεδεμένη με τουριστικά αναπτυγμένες περιοχές όπως η Μάνη. Η πρόκληση όμως γίνεται μεγαλύτερη όταν πρέπει ανταγωνιζόμενος ήδη υπάρχουσες ιστοσελίδες για καλύτερη κατάταξη, να πρέπει να φτάσεις στο υψηλότερο σημείο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να παραμείνεις εκεί για όσο διαρκεί η καλοκαιρινή σεζόν.
   
  SEO case study για το La Costena
  Στοχεύοντας σε εξειδικευμένο κοινό στην Ελληνική αγορά, τόσο ελληνόφωνο, όσο και ξενόγλωσσο (κυρίως ομιλούντες αγγλικά), η πρόκληση ήταν μεγάλη. Ειδικά για μια ιστοσελίδα που δεν ήταν από την αρχή «στημένη» έτσι που να μπορεί να πλασαριστεί - ούτε καν ικανοποιητικά - στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
   
  Search engine optimization - SEO case study για το www.kontoes.gr (πλαστική χειρουργική)
  Οριοθέτηση στόχων, μελέτη υπάρχουσας κατάστασης, καταγραφή ανταγωνισμού και η πρόταση αναβάθμισης και βελτιστοποίησης κατάταξης για την προσωπική ιστοσελίδα www.kontoes.gr είναι γεγονός.
   
  SEO case study στο Yacht Chartering
  Σε άκρως ανταγωνιστικούς κλάδους όπως είναι αυτός των ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής, η πρόκληση της υψηλής κατάταξης σε μηχανές για μια ιστοσελίδα είναι πολύ μεγάλη. Η διατήρησή της δε σε αυτές τις υψηλές θέσεις, αποτελεί ένα βραχυπρόθεσμο στόχο ο οποίος προϋποθέτει καθημερινή παρακολούθηση.
   
  Case study on SEO - Cosmekon (δεύτερο στάδιο)
  Η Cosmekon Medical Beauty Center αποτελεί μια νέα και φρέσκια πρόταση στις ιατρικές υπηρεσίες περιποίησης σώματος και προσώπου. Η πρόσκληση της αναρρίχησης της ιστοσελίδας ήταν μεγάλη και φυσικά δε μας άφησε ασυγκίνητους.
   
 
 
  ΝΕΑ
  Συνεργασία της SEO Future με τον επαγγελματικό οδηγό findall.gr
  Η SEO Future ανακοινώνει την συνεργασία της με τον οδηγό επαγγελματιών www.findall.gr. Η συνεργασία αυτή έχει να κάνει με τη βελτιστοποίηση περιεχομένων της ιστοσελίδας και την προώθηση του καινούργιου ελληνικού directory.
   
  SEO συνεργασία για την ιστοσελίδα www.konadnail.gr
  Αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τη συνεργασία μας με την εταιρεία Lovie Cosmetics, για την προώθηση της ιστοσελίδας www.konadnail.gr . Πρόκειται για μια καμπάνια SEO, με χαμηλό κόστος δημιουργίας, που αναμένεται να δώσει τα πρώτα της αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης μέσα στο μήνα Οκτώβριο.
   
  Online SEO με τη βοήθεια του CMS Future
  Η εταιρεία Ocean Blue που ασχολείται με την κατασκευή και το service πισίνας ανανεώνει και διευρύνει τη συνεργασία της με την Seo Future, για την SEO καμπάνια της καινούργιας ιστοσελίδας της.
   
  SEO καμπάνια για την κατασκευαστική εταιρεία Anadomisis
  Συμφωνία μεταξύ της Anadomisis και της Seo Future για την προώθηση ιστοσελίδας και SEO, που προβλέπει και την κατασκευή της ιστοσελίδας
   
  Adwords καμπάνια για το www.timeforchange.gr
  Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες με μεγάλη επιτυχία η καμπάνια adwords που ανέλαβε η SEO Future
   
  Προώθηση ιστοσελίδας για το κτήμα Βλαχογιάννη
  Η ιστοσελίδα του κτήματος Βλαχογιάννη δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών του ομίλου στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων.
   
  www.cncmachines.gr βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
  Το ηλεκτρονικό περιοδικό για τους επαγγελαματίες των μηχανημάτων μετάλλου, εμπιστεύεται τη SEO Future.
   
  To κόσμημα KETSETZOGLOU εγκαινιάζει τη βελτιστοποίησή της ιστοσελίδας του.
  Παράλληλα με τη δημιουργία της ιστοσελίδας KETSETZOGLOU (www.kosmima-rologia.gr), εγκαινιάστηκε και η Online καμπάνιας της εταιρείας.
   
 
 
  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
  Ποιά μέθοδος προώθησης ιστοσελίδων πιστεύετε ότι θα ωφελούσε περισσότερο την εταιρεία σας;
 
    Η βελτιστοποίηση (SEO) των παραγόντων onpage της ιστοσελίδας που επηρεάζουν την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης.
    Μια καμπάνια adwords.
    Η εφαρμογή και των δύο παραπάνω μεθόδων προώθησης ιστοσελίδων.
  Καταχώρηση Ψήφου
  Δείτε τα αποτελέσματα
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
  SEO / Search Engine Optimization
  SEM / Search Engine Marketing
  Google Analytics
  Google Adwords
  Pay per Click
   
 
  Ακολουθείστε μας στο
Search Engine Optimization on Twitter
 
 
SEO Blog
 
 
 
Search Engine Optimization (SEO) Πακέτα
Δείτε τα πακέτα μας  
 
 
 
Digg  Sitelinks  load time  Return on investment  ROI  Google  Bing  Yahoo!  viral campaign  RTM - real time management  Deep linking  SEM  search engine optimization  βελτιστοποίηση ιστοσελίδων  algorithms  Internal linking  on page optimization  προώθηση ιστοσελίδων  Sandbox Effect  SEO  directories  search engine  forums  blogs  Organic SEO  keywords  online marketing  social media  μηχανές αναζήτησης  back links  marketing  adwords  PPC  pay per click  Google Analytics  Web Site  SERP  pagerank 
 
Bookmark and Share
RSS για τα SEO Άρθρα   Rss Feed
 
 
Home | SEO & SEM | Case Study | Νέα Σχετικά με το SEO | Πελάτες SEO | Sitemap | Άρθρα SEO | SEO Faq | Επικοινωνία
 
| | | |
Copyright 2009, SEO Future, powered by Web Future