Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Seo Future και προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας, ώστε να ενημερώνονται οι χρήστες για τις υπηρεσίες, είναι πιθανό να ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στην ιστοσελίδα, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης είναι κάτω των 16 ετών, ΠΡΈΠΕΙ να έχει απαραίτητα  τη γονεϊκή συγκατάθεση, πριν την οποιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών της Seo Future. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενίοτε δύναται να αλλάξει, ,σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Η Seo Future δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα τους πελάτες  ή τους επισκέπτες της ιστοσελίδας για τις αλλαγές αυτές. Αντί αυτού, συνιστούμε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Εφόσον ο πελάτης κάνει χρήση της  ιστοσελίδας www.seofuture.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, αυτό σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους του πελάτη.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας Seo Future, η ιστοσελίδα www.seofuture.gr έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν: Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD) Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί  συλλέγονται.

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και ο συγκεκριμένος, χρησιμοποιεί το Google Analytics ως εργαλείο για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών και χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για στατιστικούς λόγους:  Για να καθοριστεί ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο www.seofuture.gr,  για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες και για να αποσαφηνιστεί η  πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες  δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς στη Seo Future. To Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά to Google Analytics δεν παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google Analytics είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ενέργεια Free Online Analysis Η δωρεάν ανάλυση περιλαμβάνει:

  • Website Audit
  • SEO Analysis
  • Google Ads Analysis & Performance
  • Google Analytics Performance Report

Για την υπηρεσία δωρεάν ανάλυσης απαιτείται πρόσβαση στους λογαριασμούς Google Analytics & Google Ad Account, με παροχή δικαιωμάτων Read Only.