ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE MARKETING

Let’s make the web work for you!

Υπηρεσίες Online Marketing

Έχουμε σχεδιάσει για εσάς ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών online marketing, που θα καλύψει τις online ανάγκες σας ολοκληρωτικά.

Ξεκινώντας από γενικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ιστοσελίδα σας, περνάμε στη βελτιστοποίησή της μέσω της υπηρεσίας Search Engine Marketing.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο ανάλυσης που επιθυμείτε εσείς και στη συνέχεια να σας προτείνουμε τις υπηρεσίες και τα πακέτα που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε το κοινωνικό προφίλ σας μέσω του Social Media Marketing, που μεταφράζεται στην εικόνα που θα διαμορφώσουν για εσάς τα εκατομμύρια χρήστες τους, καθώς πλέον οι δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο μεταφράζονται σε διάλογο με ένα ευρύτατο κοινό.

Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες σας να μετατρέπονται σε αγοραστές, μέσω της υπηρεσίας Conversion Rate Optimization ή να επισκέπτονται οποιαδήποτε σελίδα εσείς θεωρείτε σημαντική και έχετε θέσει σαν στόχο.

FREE ONLINE ANALYSIS

Με πρωτοτυπία και ενθουσιασμό, στη Seo Future αναλύουμε και υλοποιούμε αποκλειστικά την online στρατηγική.

search engine marketing

Βλέποντας το δάσος και όχι μόνο το δέντρο! Ενισχύουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, βελτιώνοντας συνολικά την τοποθέτηση σας στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης!

e-mail marketing

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους : Για κάθε $1 που δαπανάται, $44.25 είναι ημέση επιστροφή της επένδυσης στο E-mail Marketing.(Experian) | 82% των καταναλωτών ανοίγουν τα emails από επιχειρήσεις.(Litmus)

social media marketing

Αξιοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα και τις ευκαιρίες που παρέχουν για την επιχείρηση σας! Είμαστε εδώ για να σας κατευθύνουμε σε όλα τα βήματα της διαδικασίας, να σας προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία και το κοινό- στόχο της επιχείρησής σας.

E-SHOP CONSULTING

Μετατρέπουμε τους επισκέπτες της σελίδας σας σε αγοραστές για την επιχείρησή σας, δημιουργώντας για αυτούς την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τις αγορές τους.

Συμβουλευτικη υπηρεσια online παρουσιας

Παρακολουθούμε και αναλύουμε για εσάς τη συνολική online ποαρουσία σας, προτείνοντάς σας τρόπους για να τη βελτιώσετε και να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ανάλυση Online Ανταγωνισμού

Η Online ανάπτυξη της επιχείρησής σας, χωρίς να γνωρίζετε τους ανταγωνιστές σας, είναι ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα. To Informative είναι εδώ και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εικόνα του ανταγωνισμού και της ψηφιακής αγοράς.

Online Υπηρεσίες Προώθησης Φαρμακείου

Αναπτύσσουμε μαζί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο του Φαρμακείου.